Woont u net te ver om helemaal naar onze winkel in Den Haag te komen?

Dan bezoek graag onze nieuwe webshop die dagelijks bijgewerkt wordt!

Het is echter wel zo dat veel van onze producten met de hand worden vervaardigd dus niet elk product hetzelfde is. Er is daardoor ook een erg groot aanbod en niet alles staat op de website. U kunt wel altijd vragen om meerdere foto’s van een product. Voor prijzen en/of afmetingen die niet op de webshop staan kunt u ook contact met ons opnemen.

Wij kunnen door de webshop of met overleg artikelen opsturen. Afhankelijk van het product komen er verzendkosten bij (vanaf €3,95). Nadat de betaling is ontvangen zullen we het pakketje op de post doen.

Het artikel kan geretourneerd worden binnen 14 dagen als het artikel compleet en onbeschadigd is. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor de koper. Als wij het product in goede staat hebben ontvangen betalen wij het bedrag van de betaalde artikelen terug (verzendkosten niet). 

Zoutmanstraat 6a - 2518 GP - Den Haag. 
070 302 05 86 / 06 506 13 056

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Gomsa is vlakbij het centrum gevestigd en zowel vanaf Den Haag Centraal Station als Hollands Spoor te bereiken. Tram 17 richting Statenkwartier, halte Elandstraat.

Gomsa Arabische en Oosterse artikelen

Zoutmanstraat 6a
2518 GP Den Haag
070 302 05 86
06 50613056

www.binnenhuisplan.nl

Binnenhuisplan ontwerpt in diverse stijlen, zowel klassiek als modern. U staat als klant altijd centraal en bepaalt de stijl. Vanuit een schets ontstaat in verschillende fasen een driedimensionaal ontwerp. Dit ontwerp bevat materiaalstalen en een technische beschrijving. In goed overleg creëert Binnenhuisplan op een inspirerende manier een plek waar u zich thuis voelt.


 www.premium-hookahs.nl

Premium-Hookahs levert traditionele shisha's uit Egypte en Turkije. Net zoals veel artikelen uit ons assortiment zijn deze waterpijpen handgemaakt, en een mooie aanvulling op uw inrichting. Vooral de grote massieve Khalil mamoon en El Nefes shisha's passen goed bij de 1001 nachten sfeer. Mocht je de producten zelf willen bekijken, het magazijn zit op 3 kilometer afstand van onze winkel!

In deze disclaimer wordt verstaan onder:

  • de eigenaar: de eigenaar van de website;
  • gebruik(en): alle denkbare handelingen;
  • u: de gebruiker (bezoeker) van de website;
  • de content: alle in de website aanwezige inhoud;

Het onderstaande is van toepassing op de pagina die u thans bekijkt. Door de pagina te gebruiken stemt u in met deze disclaimer.

  • De content is door de eigenaar met de grootst mogelijke zorg samengesteld, doch, de eigenaar aanvaardt geen aansprakelijkheid ten aanzien van mogelijke onjuistheden van het getoonde.
  • De eigenaar is niet verantwoordelijk voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/ of websites waarnaar wordt verwezen.
  • Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van de content of delen daarvan maken inbreuk op intellectuele rechten.
  • Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan op publiekelijk toegankelijke plaatsen dient schriftelijk aan ons te worden verzocht.