Klaar met je opleiding of besloten om te stoppen en nu op zoek naar een leuke bijbaan? Wij zijn per direct op zoek naar een vrouwelijke collega.


 
Gomsa verkoopt verlichting, meubelen en accessoires uit Tunesië, Marokko, Turkije, Egypte, India en overige landen. ‘Gomsa’ beschermt tegen het kwaad en wordt gesymboliseerd door het handje. De winkel is opgericht door Fathi Khayati.
 
Wij zijn op zoek naar een vrouwelijke collega voor 2/3 dagen doordeweeks en als oproepkracht in het weekend en in vakanties.
Je bent enthousiast, wil altijd bezig zijn en mensen om je heen hebben. Je hebt affiniteit met meubels en handwerk en adviseert klanten graag. Wij zoeken een flexibele collega die van aanpakken houdt en zelf ook met ideeën komt. Wij bieden een relaxte werksfeer.

Je houdt je bezig met de verkoop en alles wat daarbij komt kijken zoals social media, inrichting en netjes houden van de winkel en elektra. Je wordt goed begeleid om later redelijk zelfstandig te werken.
 
Kom even langs in de winkel of neem contact met ons op. Gelieve je CV meenemen of sturen naar onze mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.