Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling binnen is?

Wij streven ernaar uw bestelling binnen een week af te leveren. Dit kan soms langer duren omdat de meerderheid van onze producten handgemaakt en op maat worden gemaakt. Heeft u een week na uw bestelling niets ontvangen neem dan contact met ons op via gomsadenhaag@hotmail.com of bel tijdens openingstijden van de winkel +31 (0)70 3020586

Wat te doen als mijn bestelling te laat is?

Heeft u een week na uw bestelling niets ontvangen neem dan contact met ons op via gomsadenhaag@hotmail.com of bel tijdens openingstijden van de winkel +31 (0)70 3020586

Kan ik van het buitenland bestellen?

Wilt u bestellen naar het buitenland? Geen probleem! Voor bestellingen buiten Nederland, neem graag contact op met onze winkel. Dit is het makkelijkste manier om verzendkosten te regelen.

Hoe is de prijs samengesteld?

De prijzen van producten op de webshop zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden gerekend met afrekening.  Bestellingen in Den Haag boven de EUR 100 leveren wij gratis af op afspraak.

Kan ik de producten retourneren als ze niet bevallen?

Ja, u heeft (als consument) 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van levering. U betaalt dan alleen de verzendkosten die betaald moeten worden om het product te retourneren. Het product moet wel compleet zijn en in de – voor zover redelijkerwijs mogelijk – originele staat en verpakking. Stuur altijd eerst een email, zodat we de retourprocedure kunnen starten.

Wat als het product gebroken / beschadigd is tijdens transport / verzending?

Veel van onze producten, vooral de producten met glasmozaiek, zijn breekbaar. Wij doen alles om de zending zo goed mogelijk te verpakken, maar dan nog gebeurt het weleens dat een product gebroken of beschadigd aankomt bij de ontvanger. In dit geval kunt u het product of producten kosteloos retourneren. We vragen vaak een foto van de schade, vanwege de (eventuele) verzekering. U ontvangt dan een nieuw exemplaar of u krijgt het volledige aankoopbedrag + eventuele verzendkosten teruggestort, naar keuze.

Kan ik mijn bestelling ook persoonlijk ophalen of retourneren op het adres van de winkel van Gomsa Den Haag?

U kunt uw bestelling afhalen in Den Haag, selecteer bij het bestellen van uw product voor de verzendmethode “Zelf afhalen”.

Openingstijden:
Vanaf woensdag t/m vrijdag zijn we open vanaf 12:00 uur tot 18:00 uur
Op zaterdag zijn we openen vanaf 11:00 uur tot 18:00 uur
Zondag t/m dinsdag zijn we dicht!